Ik heb heel veel verschillende pruiken, veel te veel om allemaal foto's van te maken en te laten zien. Kort haar, boblijn lengte of echt lange pruiken. De pruiken zijn verstelbaar dus eigenlijk altijd op uw maat te maken en in alle kleuren. Er is er altijd wel een voor u bij!

Het liefst heb ik dat u bij mij (in Apeldoorn) langs komt, om te kijken en te passen wat het beste bij u past. Wilt u er een die uw eigen kleur / model het best benaderd of zegt u: 'Ik wil nu eens iets heel anders..?'

Het kan hier allemaal, ik neem er de tijd voor, u mag passen wat u wilt en er komt er altijd één uit die het echt is, zoals ik hier altijd hoor.

 

Je kunt dus echt GRATIS een pruik lenen bij mij, u krijgt er de verzorgings producten ook bij. Wel vraag ik u de pruik als deze voor u niet meer nodig is terug te geven, zodat ik er weer een volgende lotgenote mee kan helpen.